Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό
Διαπραγμάτευση
MOQ
USD 2-6/sqm
τιμή
Tropical Arches Agricultural Growing Polyethylene Film Greenhouse
Χαρακτηριστικά Εκθεσιακός χώρος Περιγραφή προϊόντων Ζητήστε ένα απόσπασμα
Χαρακτηριστικά
Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Σιτσουάν Κίνα
Μάρκα: Baolida
Πιστοποίηση: ISO9001:2008
Αριθμό μοντέλου: BLD123
Υψηλό φως:

Γεωργικό θερμοκήπιο ταινιών ανάπτυξης πολυ

,

Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου αψίδων

,

Γαλβανισμένο θερμοκήπιο φύλλων αλουμινίου πολυαιθυλενίου πλαισίων

Πληρωμής & Αποστολής Όροι
Συσκευασία λεπτομέρειες: τυποποιημένη συσκευασία
Χρόνος παράδοσης: 7-15days μετά από να λάβει την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 5000000ton/μήνας
Προδιαγραφές
Όνομα προϊόντων: Τροπική γεωργική αυξανόμενη πολυ κάλυψη αψίδων για το θερμοκήπιο
Υλικό: UV πλαστική ταινία, γαλβανισμένο πλαίσιο
Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Απλός και φτηνός
Λέξη κλειδί: Ανάπτυξη φραουλών
Πλεονέκτημα: Όλη η χρήση εποχής
μέγεθος: 10X50m
Πόρτα: 3.2*6.56ft (1*2m)
Δομή: πλαίσιο χάλυβα
Χρόνος παραγωγής: 7 ημέρες
Σύστημα εξαερισμού: Τοπ και δευτερεύων εξαερισμός με το έντομο καθαρό
Περιγραφή προϊόντων

Τροπική γεωργική αυξανόμενη πολυ κάλυψη αψίδων για το θερμοκήπιο

 

 

Εισαγωγή θερμοκηπίων:

 

Οι τροπικές αψίδες μπορούν αποτελεσματικά να αποτρέψουν την απώλεια θερμότητας και της ροής του κρύου αέρα και την απώλεια θερμότητας, η οποία βοηθά να μειώσει τη θερμοκρασία και να αφυδατώσει το καλοκαίρι Δυνατότητα να μειωθεί η συμπύκνωση και η σταλαγματιά, που μειώνουν την επίπτωση των παθογόνων που προκαλείται από την υπερβολική υγρασία οι single-layer χρήστες θερμοκηπίων ταινιών μπορούν ελαστικά να επιλέξουν τον αριθμό και το ύψος των τοπ και δευτερευόντων τυφλών κυλίνδρων σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τις καιρικές συνθήκες, με αυτόν τον τρόπο ρυθμίζοντας το εσωτερικό του θερμοκηπίου για τα χαρακτηριστικά των αυξανόμενων βροχοπτώσεων στο νότο, single-layer large-capacity υδρορροές χρήσης θερμοκηπίων μεμβρανών για να εξασφαλίσουν έγκαιρη απαλλαγή όμβριων υδάτων. Το κόστος του θερμοκηπίου λεπτών ταινιών είναι χαμηλό και είναι κατάλληλο για τη μεγάλης κλίμακας προώθηση στη χώρα μου.


Το τροπικό με διπλό σύστημα λειτουργίας θερμοκήπιο αψίδων αναφέρεται σε ένα θερμοκήπιο με ένα??????????? γαλβανισμένο πλαίσιο χάλυβα και μια ταινία ως υλικό φωτισμού. Η κύρια δομή αυτού του τύπου θερμοκηπίου είναι απλή και πρακτική, και το κόστος είναι χαμηλό. Η κορυφή μπορεί να καλυφθεί με τη διπλή διπλή ταινία αψίδων ή την ενιαία ταινία στρώματος, και να περιβάλει μπορεί να καλυφθεί με τη διπλή ταινία στρώματος, την ενιαία ταινία στρώματος, τον πίνακα PC ή το γυαλί, οι οποίοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τον αυτόματο έλεγχο, τις προαιρετικές ενισχυτικές εγκαταστάσεις, το εξωτερικό sunshade σύστημα, το εσωτερικό sunshade σύστημα, το σύστημα ψύξης κουρτινών νερού ανεμιστήρων, το σύστημα εξαερισμού τοπ-παραθύρων, το συμπληρωματικό ελαφρύ σύστημα, το σύστημα βρεφικών σταθμών φυτωρίων, το σύστημα ψεκαστήρων, το σύστημα ελέγχου υπολογιστών, κ.λπ.

 

Πλεονέκτημα θερμοκηπίων:

 

1 έναντι των παραδοσιακών θερμοκηπίων, τα θερμοκήπια υπάρχουν σε μορφές πολυ-έκτασης. Έναντι των παραδοσιακών θερμοκηπίων, τα θερμοκήπια είναι ένα φωτεινό σημείο, και η περιοχή χρησιμοποίησης είναι πολύ μεγαλύτερη από τα παραδοσιακά θερμοκήπια.
2. Η διαχείριση είναι ενοποιημένη από τα παραδοσιακά θερμοκήπια, και η λειτουργία είναι περισσότερη επιστημονική, κερδίζοντας χρόνο και βελτιώνοντας την αποδοτικότητα.
μέθοδος:
1 εξαερισμός και dehumidification. Ο εξαερισμός είναι ένας καλός τρόπος να μειωθεί η υγρασία. Ο εξαερισμός πρέπει να πραγματοποιηθεί στις υψηλές θερμοκρασίες, διαφορετικά η εσωτερική θερμοκρασία του θερμοκηπίου πολυ-έκτασης θα μειωθεί. Εάν έκλειναν εγκαίρως τις πτώσεις θερμοκρασίας πάρα πολύ γρήγορα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξαερισμού, οι διέξοδοι για να αποτρέψουν τη θερμοκρασία από να ρίξουν ξαφνικά και την πρόκληση της ζημίας στα λαχανικά.
2 κάλυψη με την πλαστική ταινία. Το προστατευτικό στρώμα ταινιών μπορεί να μειώσει την εξάτμιση της εδαφολογικής υγρασίας και είναι ένα σημαντικό μέτρο για να μειωθεί η υγρασία εσωτερικού αέρα.
τρία. Θέρμανση και dehumidification. Η χρησιμοποίηση αυτής της μεθόδου μπορεί όχι μόνο να καλύψει τις απαιτήσεις θερμοκρασίας των λαχανικών, αλλά και να μειώσει τη σχετική υγρασία του αέρα. Όταν τα φυτά γίνουν ανθεκτικά, τα ποτίστε, τα θερμάνετε σε περίπου 30°C για 1 ώρα, και τα αερίστε έπειτα για να αφαιρέσετε την υγρασία. Μετά από 3-4 ώρες, όταν είναι η θερμοκρασία στο υπόστεγο κάτω από 25°C, μπορεί να επαναληφθεί μιά φορά.
4 υλικά μόνωσης χρήσης με την καλή απορρόφηση υγρασίας. Τα μη υφανθε'ντα υφάσματα και άλλα υλικά κουρτινών θερμικής μόνωσης με την καλές διαπερατότητα υγρασίας και την απορρόφηση υγρασίας μπορούν να αποτρέψουν τη συμπύκνωση στην εσωτερική επιφάνεια του υπόστεγου και να αποτρέψουν τη δροσιά από να αφορήσουν τις εγκαταστάσεις, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας την υγρασία αέρα του θερμοκηπίου πολυ-έκτασης.
5 φυσική απορρόφηση υγρασίας. Τα υλικά όπως το άχυρο ρυζιού, το άχυρο σίτου, quicklime, κ.λπ. μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βάλουν τις σειρές για να απορροφήσουν το υδρατμό ή την υδρονέφωση για να επιτύχουν το σκοπό dehumidification.

 

 

Παράμετρος θερμοκηπίων:

 

Περιγραφή

Τεχνικές λεπτομέρειες στοιχείων

Σήραγγα ταινιών

Θερμοκήπιο

Πλάτος (μ): 612m

Αψίδα διαστημικό (μ): 1~ 2m

Ύψος στεγών (μ): 2.8~ 4,5

Υλικό σκελετών: Καυτός γαλβανίζοντας σωλήνας χάλυβα

Κάλυψη του υλικού: Ταινία PE

 

Σύστημα υποστήριξης: δευτερεύον σύστημα εξαερισμού (από την ταινία που κυλά επάνω τη μηχανή)

Μπορούμε να παρέχουμε το προσαρμοσμένο σχέδιο ακριβώς σύμφωνα με τα αιτήματά σας!

 

 

 

Προαιρετικά συστήματα θερμοκηπίων:

 

Παρέχουμε το διαφορετικό εξοπλισμό θερμοκηπίων για να προωθήσουμε την αποδοτική χρήση των θερμοκηπίων. Όπως τα συστήματα ψύξης, συστήματα άρδευσης, υδροπονικά συστήματα, που σκιάζουν τα συστήματα και τα συστήματα εξαερισμού. Μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με την καιρική συνθήκη σας.

 

Πώς να χτίσει ένα θερμοκήπιο;

 

1. για την εγκατάστασή σας, θα παράσχουμε σε σας τα επαγγελματικά σχέδια ενών προς έναν.
2. Προσφέρουμε επίσης στους μηχανικούς τις άμεσες υπηρεσίες σπίτι--εγχώριων οδηγίας και εγκαταστάσεων. Όλα τα εισιτήρια πτήσης, η στέγαση, τα γεύματα και άλλες δαπάνες των μηχανικών πρέπει να σας επιβαρύνουν. Η αμοιβή για το μηχανικό είναι 100 Δολ ΗΠΑ/πρόσωπο/ημέρα.

Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό 0Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό 1

Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό 2

Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό 3Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό 4

Πλεονεκτήματα θερμοκηπίων σηράγγων:

1.Tunnel τα κούτσουρα θερμοκηπίων είναι το χαμηλότερο κόστος και τα ευκολότερα να χτίσουν. Το πλαίσιο είναι η πρώτη δομή του θερμοκηπίου σηράγγων. Είναι ένας θησαυρός, μια πόρτα, μια τύχη, μια αψίδα, μια στήλη τελών και ούτω καθεξής. Είναι μόνο μεταξύ 6-12 μ στο επίπεδο. Αυτό το όφελος είναι στη μέγιστη χρήση της διαστημικής, απλής δομής, της ισχυρών ζωής και των μακρών ζωή. Σε τελευταία ανάλυση, είναι πολύ κατάλληλο να περιπλέξει, να χτίσει και να επαναλάβει. Αυτός ο πλούτος είναι ο χαμηλότερος, αλλά ο πιό προσιτός.

 

2.The η σήραγγα είναι μια από τις απλούστερες δομές του πυροβόλου όπλου αέρα θερμοκηπίων. Η ταινία είναι PE 100% νέο με τη UV εξάρτηση. Είναι ισχυρό, μακράς διαρκείας, προστατεύει τη θερμοκρασία και προστατεύει το νερό, οργανώνει την αύξηση εγκαταστάσεων, προστατεύει τα φρούτα και τις εγκαταστάσεις.


3. Αυτό το θερμοκήπιο εγκαθίσταται απλά, πλαισιώνεται από τους γαλβανισμένους σωλήνες. Δεν υπάρχει καμία κατάλληλη στήλη στο θερμοκήπιο, έτσι οι μηχανικοί μπορούν να ενισχύσουν, να τοποθετήσουν και να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα φωτισμού των διαδικασιών και της καλής εργασίας.

 

Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό 5Τροπικό θερμοκήπιο ταινιών πολυαιθυλενίου ανάπτυξης αψίδων γεωργικό 6

 

 

 

Συνιστώμενα προϊόντα
Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Τηλ.: : 8613980853449
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)