Γιατί φυτικά θερμοκήπια χρήσης;

August 8, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί φυτικά θερμοκήπια χρήσης;

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί φυτικά θερμοκήπια χρήσης;  0

Για τη φύτευση μερικών συγκομιδών, λόγω της επιρροής του καιρού, ο ανθρώπινος έλεγχος θερμοκρασίας απαιτείται για να εξασφαλίσει την κανονική αύξηση των συγκομιδών. Όλοι χρησιμοποιούμε τα φυτικά θερμοκήπια για τη φυτική φύτευση. Γιατί το χρησιμοποιούμε; Πώς θερμαίνει επάνω αρκετά γρήγορα για τα λαχανικά που αυξάνονται; Ποιο εξοπλισμό χρειαζόμαστε για να τον εγκαταστήσουμε; Διαβάστε για να ανακαλύψετε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί φυτικά θερμοκήπια χρήσης;  1

Κατά την προετοιμασία του εδάφους, φυτεύοντας τα κρεβάτια ή τα φυτώρια, το χώμα γεμίζουν με το λίπασμα αγελάδων, λίπασμα χοίρων, φρέσκα απορρίματα, λίπασμα, και κόβεται ή συντρίβεται το άχυρο, άχυρο, και προσθέτει έπειτα ένα κατάλληλο ποσό νέας ταινίας λιπιδίων, και γεμίζει έπειτα το χώμα κήπων, έτσι ώστε οι ανωτέρω πρώτες ύλες αρχίζουν να ζυμώνομαουν τους λειτουργικούς μικροοργανισμούς μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θρεπτικές ουσίες για την εργασία. Αυτές οι πρώτες ύλες είναι ζυμωνομμένες και αποσυντεθειμένες από τους λειτουργικούς μικροοργανισμούς θέρμανσης του νέου υψηλού θερμοκηπίου ταινιών λιπιδίων, που μπορεί αργά να απελευθερώσει τη θερμότητα, βαθμιαία αύξηση η θερμοκρασία του χώματος και αέρας, και αυξάνει τη συγκέντρωση του διοξειδίου του άνθρακα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί φυτικά θερμοκήπια χρήσης;  2

Φυσικά, εάν θέλετε να θερμάνετε επάνω γρήγορα στο θερμοκήπιο, υπάρχει επίσης ένας γρηγορότερος τρόπος, αναμίξτε ακριβώς τα ανωτέρω υλικά με τη νέα υψηλή ταινία λιπιδίων και τα κάνετε σε έναν μεγάλο σωρό περισσότερων από 2~3 κυβικών μετρητών, και ρυθμίστε την υγρασία σε περίπου 60% (μέθοδος κρίσης: Κρατήστε μια χούφτα του υλικού στενά με τα χέρια σας, το νερό ραφών δάχτυλων δεν μπορεί να ρίξει το νερό), τρεις ή πέντε ημέρες στη θερμοκρασία σωρών μπορούν να ανέλθουν σε 75℃, ο υλικός σωρός έχει γίνει ένα «σπίτι γήινης θέρμανσης», σύμφωνα με τις ανάγκες για να αναποδογυρίσει αρκετές φορές, προκειμένου να ρυθμιστεί η θερμοκρασία μέσα και έξω από στο σωρό. Τα οφέλη αυτού του σωρού ζύμωσης είναι πολλά: οι άνοδοι θερμοκρασίας, λίπασμα είναι διαθέσιμες, η ασθένεια μειώνεται, η αύξηση συγκομιδών του υπόστεγου επιταχύνεται, η εδαφολογική παραγωγικότητα είναι βελτιωμένα, φονικά πολλαπλάσια πουλιά με μια πέτρα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί φυτικά θερμοκήπια χρήσης;  3
1. Υλική επιλογή
Λόγω του βροχερού κλίματος στη νοτιοανατολική παράκτια περιοχή, η υγρασία αέρα είναι υψηλή, και συχνά επιτίθεμαι από τους τυφώνες από τον Ιούλιο μέχρι το Σεπτέμβριο, και υπάρχει χιόνι το χειμώνα. Για να κάνει ένα ενιαίο θερμοκήπιο σωλήνων χάλυβα, είναι απαραίτητο να επιλεχτούν οι σωλήνες χάλυβα που μπορούν όχι μόνο να αποτρέψουν τη σκουριά αλλά και να είναι ισχυροί (με την αντίσταση αέρα και χιονιού). Πρέπει να είναι ένας??????????? γαλβανισμένος σωλήνας χάλυβα με μια διάμετρο 28 ~ 32mm και ένα πάχος τοίχων 1.5mm.

 

2. Εξοπλισμός εξαερισμού ελέγχου θερμοκρασίας και υγρασίας
Σύστημα εξαερισμού θερμοκηπίων μέσω του εξαερισμού και της ανταλλαγής αέρα για να ολοκληρώσει τον έλεγχο επιφάνειας θερμοκηπίων της αντικατάστασης, της θερμοκρασίας θερμοκηπίων, της υγρασίας, και των όρων διοξειδίου του άνθρακα. Τώρα η παραγωγή των φυτικών θερμοκηπίων είναι γενικά εξοπλισμένη με τα τοπ παράθυρα, δευτερεύοντα παράθυρα, και άλλα φυσικά συστήματα ψύξης εξαερισμού, ένα ευφυές θερμοκήπιο ή το θερμοκήπιο με τη μεγαλύτερη απαίτηση ψύξης μπορούν να εξοπλιστούν με ένα σύστημα ψύξης τεχνητών εξαερισμών. Το σύστημα ψύξης τεχνητών εξαερισμών αποτελείται από έναν ανεμιστήρα αρνητικής πίεσης και μια υγρή κουρτίνα, η οποία έχει την καλύτερη επίδραση εξαερισμού και ψύξης.

 

3. Εξοπλισμός ελέγχου υγρασίας
Dehumidification του φυτικού θερμοκηπίου μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω της συνεργασίας του συστήματος συστημάτων και θέρμανσης εξαερισμού, και μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με ένα σύστημα άρδευσης ψεκασμού ή σταλαγματιάς μικροϋπολογιστών για να ελέγξει την εσωτερική υγρασία του θερμοκηπίου. Όταν η εσωτερική υγρασία ενός φυτικού θερμοκηπίου υπερβαίνει 80%, είναι πολύ κακό για την αύξηση των φυτικών συγκομιδών στο θερμοκήπιο. Αφ' ενός, η υψηλή υγρασία αέρα εμποδίζει την εφίδρωση και οι ασθένειες των φυτικών συγκομιδών, αφ' ετέρου, πάρα πολλή υγρασία είναι εύκολο να προκαλεσθούν τη συμπύκνωση και η ομίχλη, να μειώσει τη μετάδοση του θερμοκηπίου, έχει επιπτώσεις στην απαίτηση για το φωτισμό εγκαταστάσεων, μπορεί να είναι μέσω του τρόπου της εναλλαγής και της θέρμανσης αέρα, να μειώσει την υγρασία του περιβάλλοντος θερμοκηπίων. Όταν η υγρασία του φυτικού θερμοκηπίου είναι κάτω από 40%, έχει επιπτώσεις επίσης στη αύξηση και ανάπτυξη των φυτικών εγκαταστάσεων, οι οποίες μπορούν να υγραθούν από τον εξοπλισμό μικροϋπολογιστής-ψεκασμού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γιατί φυτικά θερμοκήπια χρήσης;  4

Για να κάνουν ένα κατάλληλο φυτικό θερμοκήπιο, η ανάγκη για τον εξοπλισμό και το στοιχείο είναι πολύ. Προκειμένου να ενισχυθούν τα λαχανικά να αυξηθούν καλύτερα, κάποιος εξοπλισμός πρέπει επίσης να αγοραστεί. Φυσικά, επειδή το χώμα, η θερμοκρασία, και το κλίμα σε κάθε περιοχή είναι διαφορετικά, πρέπει επίσης να διεξαγάγουμε τις σχετικές λογικές έρευνες κατά το παραγωγή των φυτικών θερμοκηπίων. Η παραγωγή των διαφορετικών περιοχών πρέπει να αντιμετωπιστεί διαφορετικά, ώστε να δημιουργηθεί πιό πλήρως ένα περιβάλλον θερμοκηπίων κατάλληλο για την παραγωγή λαχανοκομικών ειδών.

 

Περίπου η χρήση των φυτικών θερμοκηπίων και η κατασκευή του εξοπλισμού έπρεπε για σας να εισαγάγουν εδώ. Εάν ενδιαφέρεστε για το θερμοκήπιό μας, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με!

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Li
Τηλ.: : 8613980853449
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)