Ζιμπάμπουε 8*50m θερμοκήπιο σηράγγων

May 13, 2021

τελευταία εταιρεία περί Ζιμπάμπουε 8*50m θερμοκήπιο σηράγγων

θερμοκήπιο ενιαίος-έκτασης πλαστικών ταινιών σηράγγων 8*50m στη Ζιμπάμπουε

 

 

 

1. Εισαγωγή προγράμματος


(1) θέση προγράμματος: Ζιμπάμπουε
(2) μέγεθος: 8*50m, 400sqm
(3) ύψος: Ύψος 1.5m, τοπ ύψος 2.8m ώμων
(4) προδιαγραφές: σχηματίστε αψίδα την απόσταση 1.25m, ακτίνα αψίδων 32*1.5mm και κρεμάστε το διάστημα 2.5m, 25*1.5mm
(5) διπλός δευτερεύων χειρωνακτικός εξαερισμός με το έντομο 40 πλέγματος καθαρό
(6) συρόμενη πόρτα 2*2

 

2. Λεπτομέρειες προγράμματος


Είναι κατάλληλο για τον ΤΗΣ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ καιρό, τη θερμοκρασία, και την υγρασία να παρασχεθεί ένα άνετο περιβάλλον για την αύξηση συγκομιδών. Ο χειρωνακτικός δευτερεύων εξαερισμός ταινιών τυλίγματος, είναι εύκολος και κατάλληλος, με τον έλεγχο του βαθμού τυλίγματος της ταινίας, και ρύθμισης της κυκλοφορίας αέρα στο θερμοκήπιο, ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός του κανονισμού θερμοκρασίας. Συγχρόνως, μπορεί να εξοπλιστεί με ένα σύστημα άρδευσης για να ρυθμίσει την παροχή νερού που απαιτείται για τις συγκομιδές, ώστε να σας παρουσιαστεί η μέγιστη συγκομιδή.
 

Τα θερμοκήπια ταινιών ενιαίος-έκτασης είναι κατάλληλα για τις συγκομιδές μετρητών όπως τα λαχανικά, τα φρούτα, κ.λπ. Αποτελεσματικά αποτρέψτε τις φυσικές καταστροφές και αυξήστε την παραγωγή και το εισόδημα ανά περιοχή μονάδων χαρακτηριστικά κρύα και που αερίζεται χωρίς εξοπλισμό δύναμης. Το φως του ήλιου θερμαίνει το εσωτερικό πολύ υψηλότερο από την εξωτερική θερμοκρασία που δημιουργεί την εξαιρετική αύξηση εγκαταστάσεων στο εσωτερικό.

 

Οι προκατασκευασμένοι σωλήνες χάλυβα μπορούν να συνδεθούν εύκολα με μερικούς συγκρατητήρες. Το μεγάλο εσωτερικό διάστημα είναι κατάλληλο για τη λειτουργία και τη συντήρηση. Αυτό το θερμοκήπιο σηράγγων δεν κοστίζει πάρα πολύ, μπορείτε να κάνετε μια υψηλή παραγωγή με τη χαμηλή εισαγωγή. Μακράς διαρκείας έκταση: Η δομή χάλυβα του θερμοκηπίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 10 έτη.

 

Αυτό είναι θερμοκήπιο Baolida, υποδοχή στις διαβουλεύσεις!

 

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Li
Τηλ.: : 8613980853449
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)